dimecres, 17 de desembre del 2008

tapes

Sempre em costa molt trobar idees o models de tapes per fer... però a última hora sempre se m'acaba acudint alguna cosa o altra. Aquest any, amb el luxe de ser només cinc, he fet una tapa un pèl complicada.
Bé, dues, una per P3 i l'altra per la resta.


Amb les nenes de P3 he fet:
dos flocs de neu, un amb coto fluix i un altre amb purpurina. Després hem escrit Bon Nadal i hem intentar fet gotetes de neu.



Amb els altres nens: vam retallar un guant que vaig dibuixar per fora (molt enfora) de la silueta de les seves mans. El guant és de feltre. Després vam escollir un tros de roba de la caixa dels retalls i vam començar a cosir. No ho veien gaire clar, deien que allò només ho feia la seva iaia. Però els hi va agradar!! Clar que amb tres els podia tenir super controlaaats!!! I la veritat és que a part de arreglar-los algun nus i enfilar-los l'agulla mil vegades, no els vaig haver d'ajudar gairebé gens.

Després hem tirat gotetes de pintura blanca amb una ampolleta de suero buida (idea made in Bet...) simulant neu. També hem esquitxat una mica la cartolina movent amb el dit la punta d'un pinzell.

El muntatge l'he fet jo. Enganxar, només per les vores, el guant a la cartolina. A dins posar-hi branquetes d'algun arbust o arbre; la meva idea era posar-les d'avet, però al final només han portat branques de boix. També han servit!
Els ha agrada molt el resultat, i això de cosir també jejeje

El que arreglaria ara: enganxar el guant una miqueta més avall perquè les branques no sortissin tant de la tapa. I també faria la part de dalt del guant molt més ampla perquè les branques no quedessin tan apretades.
Bé, de tot s'aprèn!!!

Penso que amb una classe amb més nens es poden adaptar les coses. Per exemple en contes de cosir es pot enganxar amb pega o fer alguna mena de grapat que quedi bé, nosé.

I vosaltres quines tapes heu fet?? Si algu m'envia alguna foto les penjaré així tots en veiem!


Apa que vagi molt bé!


3 comentaris:

Aurora ha dit...

M'agraden molt! La de 3 anys és preciosa! M'ho apunto! XD
Bon Nadal *

Sther ha dit...

Hola!
d'aquest any tinc només la mostra que vaig fer jo i van acabar els nens, ja li faré una foto i te la paso.
Suposo que per aquí el blog trobaré el correu.
Ja ho pots ben dir que és un luxe treballar amb tants pocs nens, uf!

Que passis unes bones festes Cat.

petons.

Anònim ha dit...

ei Sther, doncs em sembla que no hi tinc el correu per aquí. Hauré de mirar de posar-li.
És cbenavi2@xtec.cat

Merci per adelantat ja!!!

Bones festes també i a disfrutar!!