diumenge, 13 de setembre del 2009

va de llibres

En l'últim article vaig dir que escriuria un post sobre llibres; vaig una mica més tard de la data però sempre hi ha feina per fer.

Dedico aquest article a la llibreria Al·lots, petit príncep de Barcelona.
A finals de curs passat vaig rebre una proposta per intercanviar les nostres adreces dels blogs. Si feu una visita al seu espai podreu veure un gran ventall de ressenyes de la literatura infantil i juvenil.

Entre altres coses podeu accedir a unes llistes de llibres classificades per edats on podreu consultar diferents títols apropiats per a la franja que més us interessi. També podreu consultar la llista de llibres per autor o per títol.

Tot plegat és un treball acurat que ens permet conèixer més coses de l'infinit món de la literatura i és que, a vegades, sembla que tot s'acabi amb els mateixos contes de sempre i realment podríem explicar una història diferent cada dia.
D'entre les obres destinades dels 0 als 5 anys m'he quedat amb dos títols concrets que miraré si algún dia puc consultar en alguna biblioteca propera. Es tracta de:
El viatge de les papallones
Un bosc ple de boira

Podeu trobar també ressenyes de llibres per grups d'edats de 6 a 8 anys, de 8 a 10, de 10 a 12 i a partir dels 12 anys.

Aquesta idea va sorgir de mans d'un grup de persones interessades en la LiJ i els quals actualment estan portant a terme diferents projectes i activitats relacionades amb la divulgació d'aquesta.

Però no tot queda amb el blog... aquest ha sorgit com a eina de difusió de les lectures que es comenten en unes tertúlies que es realitzen a la llibreria Al·lots, El petit príncep, a Barcelona.
Un cop al mes els podreu trobar reunits a la llibreria on es comenten les novetats de LiJ. Es tracta d'una activitat oberta i per tant s'hi pot anar a participar-hi; són un dilluns al mes a les 11h del matí. Si visiteu el bloc trobareu les dates actualitzades de la propera trobada literària.


Per més informació podeu consultar també la seva pàgina web
http://www.petitprincep.com/
o visiteu-los a
c/ Consell de Cent, 266
08011 - Barcelona


Disfruteu de la lectura!

Bon inici de curs a tothom! Ens esperen una pila de petites persones il·lusionades i amb ganes d'aprendre, viure, riure, conviure i sobretot, de fer-se grans.



6 comentaris:

Unknown ha dit...

Moltes gràcies per l'entrada sobre les nostres tertúlies. Només afegir que tothom qui vulgui participar, només s'ha de posar en contacte amb nosaltres per correu electrònic [alots(arroba)petitprincep(punt)com] i li donarem més detalls sobre les tertúlies.

Gràcies de nou, i animeu-vos a visitar el nostre blog, que aviat tornarà a tenir ressenyes fresques!!

ideesmagistrals ha dit...

Al meu bloc t'espera un premi: http://ideesmagistrals.blogspot.com/2009/09/un-premi-des-dasturies.html
FELICITATS!!

Montse ha dit...

Me'ls apunto pel meu nét ;)

I t'enllaço als meus blogs

http://avianovata.blogspot.com
http://elmeumar.blogspot.com

Una abraçada des del meu mar

Diariodeclase ha dit...

Hola os invito a recoger un sellito en mi blog pora celebrar mis 100 seguidores. Estoy contentísima. http://diariodeclasezhenda.blogspot.com/

Ester ha dit...

Al meu blog t'espera una participació en un dècim de Nadal.http://eltrencaclosques.blogspot.com/2009/12/una-participacio-de-nadal-pel-blog.html

Mariela Parma ha dit...

hola!! pasa por:
http://marielapreescolar.blogspot.com/2010/06/flores-para-tu-blog.html
te espero y recoge tu ramo!!
cariñosssssssss