dimarts, 21 d’abril de 2009

Racó de buf

Aquest ha estat un racó que he creat per aquest trimestre. Malgrat això l'hauria d'haver fet ja a mitjans de curs ja que no calculo que ens quedi temps per fer tot el que ens demana. La part bona d'això és que l'any que ve ho podran seguir fent i encara no n'estaran avorrits!!

Tal com diu el nom és un racó del BUF. Consta d'activitats individuals i també col·lectives. Hi ha diferent material fotocopiable.

Ens proposa diferents activitats per tal de treballar el control respiratori: bufar confeti, portar un cotxe a la seva meta només amb l'aire, apagar espelmes o moure'n la flama sense arribar a apagar-les, bufar-se el serrell, etc.
Tot plegat ho fa a partir de diferents activitats que els resulten bastant atractives a nivell individual. Pel que fa a les activitats col·lectives es tracta de jocs com el parxís, el quinto, el tres en ratlla, etc.

Les cartes es poden ampliar fins a A3 i fer-ho amb fulls de colors perquè siguin més bonics. Els jocs poden fer-se en dos colors i també ampliats.

Si es vol que sigui ben gros i maco la veritat és que porta una estoneta preparar-ho tot perquè estigui perfecte! Però els mestres ja hi estem acostumats a això! I el millor de tot... és que ens encanta fer-ho!! O no?
El llibre també ofereix totes les plantilles del joc en blanc perquè tu puguis manipular-lo de la manera que més bé et sembli i així poder anar canviant les cartes i condicions del joc quan ho creus oportú.
Està bé fer més d'un dau perquè així canvien les ordres a realitzar i no se les memoritzen, etc.

Us deixo la referència bibliogràfica per si voleu fer-hi un cop d'ull:

Racó de buf
RIBAS, Lurdes i GISPERT, Dolors
Edicions l'Àlber

De la mateixa col·lecció també hi ha el títol Racó de sons i sorolls. També pinta molt bé i em queda pendent pel curs que ve (estigui on estigui!).
Podeu fer una ullada al vostre CRP per veure si el tenen!

Fins ben aviat!

4 comentaris:

Sther ha dit...

Molt interessant i molt currat tot això que expliques Cat.
I gràcies pel premi! ;)

Sther ha dit...

eiiii, d'aquí a no res et passo les tapes, la de Nadal i la d'ara!
ja hi pensava, eh
;)

Panina ha dit...

Nena quina passada!! és molt interessant!! com ho trobes?....

Haiden Hays ha dit...

Me diagnosticaron VIH hace unos 5 años y he vivido tomando ARV y pensé en tener medicina herbal para curar esta enfermedad por completo. No podría soportar los vómitos y mi lengua se pondría blanca debido a estas enfermedades llamadas VIH/SIDA. Aprendí a vivir con eso, pero definitivamente oré y me impusieron las manos. Mis amigos en el trabajo sabían sobre mi estado de VIH, así que en un día fiel, mi amiga Hannah me habló sobre este gran hombre llamado Dr. Itua. Del oeste de África porque mi La amiga Hannah también es de África occidental, vino a obtener un título aquí en Carolina del Sur, acepté el desafío y me comuniqué con el Dr. Itua Herbal Center... drituaherbalcenter@gmail.com también chatea en HerbStore https://drituaherbalcenter.com/shop/.
Luego me entregó su medicamento a base de hierbas que estaba etiquetado como Cura de medicina a base de hierbas del Dr. Itua para el VIH / SIDA, lo tomé como me indicó. Después de dos semanas fui a la prueba y me dieron Negativo. Sigo escribiendo en todos los blogs relacionados con las siguientes enfermedades, como el VIH/SIDA, el virus del herpes, la culebrilla, la hepatitis B/C, el cáncer, la enfermedad de Alzheimer, el VPH, la infertilidad masculina y femenina, el melanoma, el mesotelioma, la diabetes y el mieloma múltiple. , enfermedad de Parkinson, tumores neuroendocrinos, herpes, vih/sida, linfoma no hodgkin, diarrea crónica, EPOC, hechizo de amor, hepatitis, porque cura este tipo de enfermedades.