divendres, 29 de maig de 2009

Jugant amb papers i colors

Dins del projecte dels transports les més petites de l'escola (P3) han anat creant durant diversos dies un llibret amb el dibuix i el nom de tots els transports. Dilluns ja se'l podran emportar cap a l'escola.
En cada un dels transports hi posaven el nom i el pintaven fent algun que altre treball plàstic. El dia que vam fer l'aigua per al vaixell vam utilitzar paper de celofan perquè entre tots els que teníem a l'armari de plàstica vam veure que era el que potser s'assemblaria més a l'aigua. Bàsicament els va encantar veure-hi en colors...

Va ser tanta l'expectació que va generar que un cop acabada l'activitat els vaig donar tots els retalls de colors guardats que hi havia perquè juguessin i experimentessin al seu aire.
Bàsicament s'ho posaven als ulls, comprovaven els canvis de colors de les coses, etc. Vaig decidir portar-los a cada una un got amb aigua. No va fer falta dir que podien posar el paper a dins! Temps els va faltar...


Vam veure com l'aigua es tenyia de color, com el paper canviava de textura, etc. Quan ja tenien el got ben ple vaig pensar en deixar-los una cartolina blanca; els hi vaig donar i no els hi vaig dir res més.

Elles soles van anar treient els papers de l'aigua i els estiraven a sobre de la cartolina. Uns sobre els altres, de costat, arrugats, plans, els treien, els allisaven, etc. Van veure que si deixaven els papers una estona i els treien, la cartolina quedava tenyida! I això els va encantar....Va ser una cosa totalment espontània, però penso que en van treure un gran profit i que, sobretot, s'ho van passar molt bé!
Ara, no us dic com van quedar els dits!!

Penso que podria ser una bona experiència per fer dins un treball dels colors, les textures o l'aigua.


2 comentaris:

Rinconeducativo ha dit...

M'encanta aquest tipus d'activitats!! Jo amb els més petits vaig fer un cop ampolles de colors. Ficavem paper Pinotxo a dins d'ampolles plenes d'aigua i veiem com canviaven de color i com el paper donava la sensació de les lampares de lava... Interessant!!! Per cert m'ha agradat molt el teu blo, l'afegiré a la llista de blogs interessants del meu. Et deixo el link per si el vols visitar!! http://el-rincon-educativo.blogspot.com/

Haiden Hays ha dit...

Me diagnosticaron VIH hace unos 5 años y he vivido tomando ARV y pensé en tener medicina herbal para curar esta enfermedad por completo. No podría soportar los vómitos y mi lengua se pondría blanca debido a estas enfermedades llamadas VIH/SIDA. Aprendí a vivir con eso, pero definitivamente oré y me impusieron las manos. Mis amigos en el trabajo sabían sobre mi estado de VIH, así que en un día fiel, mi amiga Hannah me habló sobre este gran hombre llamado Dr. Itua. Del oeste de África porque mi La amiga Hannah también es de África occidental, vino a obtener un título aquí en Carolina del Sur, acepté el desafío y me comuniqué con el Dr. Itua Herbal Center... drituaherbalcenter@gmail.com también chatea en HerbStore https://drituaherbalcenter.com/shop/.
Luego me entregó su medicamento a base de hierbas que estaba etiquetado como Cura de medicina a base de hierbas del Dr. Itua para el VIH / SIDA, lo tomé como me indicó. Después de dos semanas fui a la prueba y me dieron Negativo. Sigo escribiendo en todos los blogs relacionados con las siguientes enfermedades, como el VIH/SIDA, el virus del herpes, la culebrilla, la hepatitis B/C, el cáncer, la enfermedad de Alzheimer, el VPH, la infertilidad masculina y femenina, el melanoma, el mesotelioma, la diabetes y el mieloma múltiple. , enfermedad de Parkinson, tumores neuroendocrinos, herpes, vih/sida, linfoma no hodgkin, diarrea crónica, EPOC, hechizo de amor, hepatitis, porque cura este tipo de enfermedades.