divendres, 20 de febrer del 2009

Frase de la setmana

Amb el tres nens més grans que tinc (P5, 1r i 2n) aquest any he començat a fer una activitat que de moment sembla que els agrada prou, tot i que a vegades s'ho agafen amb una mica de mandra...

Es tracta de fer una frase durant tota la setmana. Cada un d'ells n'aporta un tros.
Vam començar només escrivint una paraula al dia, cada dia un nen diferent. L'endemà el següent havia de seguir. Vam augmentar-ho a dues paraules i ara ja en fem tres cada dia. Així al final de la setmana la frase ja és bastant llarga.


Ha arribat a sortir de tot.

La idea de l'activitat és practicar la separació de paraules, la imaginació, la continuació d'un text, la cooperació...

Vam començar escrivint en trossos de paper però en gastàvem molt, així que em vaig dedicar a plastificar paperets de diferents tamanys i posar-los velcro (quin gran invent el velcro!!). Així hi escriuen amb retoladors i cada setmana podem esborrar-los. La llàstima és que fent-ho així els costa molt més fer la lletra lligada i hem acabat fent-la sempre de pal.


Salutacions a tothom

2 comentaris:

Panina ha dit...

hola CAt! és molt bona idea sobretot quan els eestas explicant que és una frase als de 1r me l'apunto!! per cert em pots passar el teu mail que l'he perdut jat contaré perquè. Sino no et puc passar la foto de les tapes d'album!!! merci ogalcera@xtec.cat

Anònim ha dit...

hola! Me n'alegro que t'agradi la idea ;) ja t'he enviat un correu, la veritat que amb la feinada que he tingut no havia pensat en respondre't a l'altra article.
Fins aviat :)