dimarts, 9 de juny de 2009

Rutes pel món

Com ja he dit en altres articles aquest trimestre hem estat treballant el projecte dels transports. Una de les activitats estrella ha estat la realització d'un vídeo on, amb transports de plastilina, hem anat viatjant per diferents parts del món.
Ens han quedat pendents alguns transports i països per viatjar però el vídeo quedava massa llarg. Hem escollir les millors seqüències.

El resultat ha estat aquest:
Què us sembla?

Ens ha servit per treballar transports i coses relacionades (aeroports, estacions de tren, ports, etc).
La idea era que després aprofitàvem per treballar les coses més importants de cada país, però la veritat és que ens hem quedat amb els vestits de Rússia i la seva Kalinka. Dóna per molt l'activitat!

Bé! Ara ja fent els últims preparatius per acabar els àlbums, que això ja s'acaba.

Fins aviat

6 comentaris:

Is@Hz ha dit...

Molt interessant i com tu ben dius, pot donar molt de sí. M'imagino l'activitat amb un canó preparat i que vagis projectant les imatges que vas treient de la xarxa depenent del país on decideix viatjar el nen. Un viatje totalment virtual!
Jo m'ocupo més concretament del tema plàstic, però igualment m'ha interessat molt la proposta.

ideesmagistrals ha dit...

Un passada de vídeo! M'ha encantat l'activitat i ja me l'he apuntada a la llibreta d'idees innovadores ;)

Aprofite aquest comentari per dir-te que tens un premi esperant-te al meu bloc: http://ideesmagistrals.blogspot.com/2009/07/pluja-de-premis.html

T'ho mereixes. Felicitats!

ideesmagistrals ha dit...

Per cert, ja pots canviar l'escola en la que treballe. L'any que ve estaré a Reus al CEIP General Prim.

Una abraçada

Ester ha dit...

Perquè tant tu com el teu blog ho mereixeu, tens una sorpreseta al meu blog
http://eltrencaclosques.blogspot.com/2009/08/un-regal-i-un-nou-premi.html

Vanessa, Raquel, Marion ha dit...

un món per descobrir, un món per ensenyar!

Haiden Hays ha dit...

Me diagnosticaron VIH hace unos 5 años y he vivido tomando ARV y pensé en tener medicina herbal para curar esta enfermedad por completo. No podría soportar los vómitos y mi lengua se pondría blanca debido a estas enfermedades llamadas VIH/SIDA. Aprendí a vivir con eso, pero definitivamente oré y me impusieron las manos. Mis amigos en el trabajo sabían sobre mi estado de VIH, así que en un día fiel, mi amiga Hannah me habló sobre este gran hombre llamado Dr. Itua. Del oeste de África porque mi La amiga Hannah también es de África occidental, vino a obtener un título aquí en Carolina del Sur, acepté el desafío y me comuniqué con el Dr. Itua Herbal Center... drituaherbalcenter@gmail.com también chatea en HerbStore https://drituaherbalcenter.com/shop/.
Luego me entregó su medicamento a base de hierbas que estaba etiquetado como Cura de medicina a base de hierbas del Dr. Itua para el VIH / SIDA, lo tomé como me indicó. Después de dos semanas fui a la prueba y me dieron Negativo. Sigo escribiendo en todos los blogs relacionados con las siguientes enfermedades, como el VIH/SIDA, el virus del herpes, la culebrilla, la hepatitis B/C, el cáncer, la enfermedad de Alzheimer, el VPH, la infertilidad masculina y femenina, el melanoma, el mesotelioma, la diabetes y el mieloma múltiple. , enfermedad de Parkinson, tumores neuroendocrinos, herpes, vih/sida, linfoma no hodgkin, diarrea crónica, EPOC, hechizo de amor, hepatitis, porque cura este tipo de enfermedades.