dilluns, 31 d’agost de 2009

Comencem!

S'han acabat les vacances!
Després d'un estiu ple de noves coses, algunes bones, algunes dolentes, toca tornar a començar. Així doncs, engeguem els motors!

Aquest any canvio d'escola. Trobaré a faltar els nens que m'han acompanyat durant dos anys, però la vida és plena d'etapes i ara en començo una de nova, també amb ganes i plena d'il·lusió. Es tracta d'una escola de nova creació, enguany tindrem tot el cicle d'infantil complert.
Em fa molta il·lusió poder involucrar-me en els inicis d'una escola. No sempre se'n té la possiblitat! I a més s'està tirant endavant un gran projecte i, el més important, és que ho fem amb moltes ganes!

L'escola El Vinyet, de Solsona


Així, doncs, us desitjo a tots un gran inici de curs i molta sort i il·lusions per a aquests mesos que ens esperen.

Després de les vacances, tornaré a engegar també el bloc, amb totes les notícies i idees que tingui per compartir; de moment, començaré demà amb una de llibres que tinc pendent des de finals de curs.

Fins aviat :)
4 comentaris:

Sther ha dit...

Cat, que et vagi molt bé el curs i el canvi a la nova escola.
Sort!

Prof. Liliana ha dit...

¡¡Hola!! Hay un Premio en mi blog.
Te invito a retirarlo
Cariños
Liliana
http://elblogderinconesdeljardin.blogspot.com/
Web site: www.rinconesdeljardin.com.ar

Mariela Parma ha dit...

Diana, pasa por mi blog, he querido homenajearte!!!
http://marielapreescolar.blogspot.com/

Haiden Hays ha dit...

Me diagnosticaron VIH hace unos 5 años y he vivido tomando ARV y pensé en tener medicina herbal para curar esta enfermedad por completo. No podría soportar los vómitos y mi lengua se pondría blanca debido a estas enfermedades llamadas VIH/SIDA. Aprendí a vivir con eso, pero definitivamente oré y me impusieron las manos. Mis amigos en el trabajo sabían sobre mi estado de VIH, así que en un día fiel, mi amiga Hannah me habló sobre este gran hombre llamado Dr. Itua. Del oeste de África porque mi La amiga Hannah también es de África occidental, vino a obtener un título aquí en Carolina del Sur, acepté el desafío y me comuniqué con el Dr. Itua Herbal Center... drituaherbalcenter@gmail.com también chatea en HerbStore https://drituaherbalcenter.com/shop/.
Luego me entregó su medicamento a base de hierbas que estaba etiquetado como Cura de medicina a base de hierbas del Dr. Itua para el VIH / SIDA, lo tomé como me indicó. Después de dos semanas fui a la prueba y me dieron Negativo. Sigo escribiendo en todos los blogs relacionados con las siguientes enfermedades, como el VIH/SIDA, el virus del herpes, la culebrilla, la hepatitis B/C, el cáncer, la enfermedad de Alzheimer, el VPH, la infertilidad masculina y femenina, el melanoma, el mesotelioma, la diabetes y el mieloma múltiple. , enfermedad de Parkinson, tumores neuroendocrinos, herpes, vih/sida, linfoma no hodgkin, diarrea crónica, EPOC, hechizo de amor, hepatitis, porque cura este tipo de enfermedades.